Highlights

EVEN GENIETEN WEER VAN HET MOOIE NEST VAN AIKA

Klik op de foto voor alle info en foto's van het laatste nest van Aika (januari 2017)

AIKA ZWANGER!!!

YES!! Hoe gaaf weer: AIKA is zwanger!! Klik snel op de foto of hier voor alle info!

TIBETANENWANDELING 2016 

TIBETANENWANDELING SEPTEMBER 2014

HONDENSHOW AMSTERDAM RAI

Op zaterdag 14 december jl mocht Aika mee naar de grote hondenshow in de Amsterdam Rai. Ze heeft daar weer een mooie U1 behaald, we zijn weer trots op onze mooie Tibetaan. Naast Aika waren er nog meer familieleden uit de kennel van Beautyful Arankah, voor de compleetheid hier hun scores:

  • Anjing Aika Beautyful Arankah U 1
  • Anjing Ashley Beautyful Arankah U 2
  • Bandu Bo Ghy Beautyful Arankah U 2
  • Dayita Dohna Beautyful Arankah beste teef pup, jeugdwinner

WANDELING TIBETANEN

Afgelopen zondag (15 september) hebben we een heerlijke middag gehad met allemaal kindjes van Romy en Aika. Wat gaaf dat er zoveel baasjes waren die mee wilden lopen met deze fantastische Tibetanen-familie. Het waren er zoveel dat ik ze amper kon tellen, kijk maar snel op de foto's om deze mooie honden te bekijken samen.

 

Het was gelukkig supermooi weer, dat helpt een stuk... Naast Romy, Aika en hun 'pups' was ook papa reu Jaap erbij. De baasjes Klazien en Wieger waren helemaal trots op alle honden hoe ze vrolijk met elkaar aan het spelen en rennen waren.

 

Volgend jaar gaan we dit zeker weer overdoen! En misschien ook wel een erg leuk idee (ingefluisterd door Edy van 'to the dogs') om een mooie winterwandeling te organiseren wanneer er een mooi pak sneeuw ligt!!

Foto's