Elftal van Aika 2017!

Foto's week 5-6

Foto's week 3-4

Foto's week 1-2

Update 9 maart 2017

Wat gaat het weer hard! 6 weken oud zijn de 11 Tibetaantjes ondertussen. Of zeg maar gerust Tibetanen! De grootste is ondertussen al 6 kilo! 

Aika doet het weer supergoed en de pups gaan ondertussen tussen de buien door lekker even naar buiten. Hopelijk doet de lente al een beetje hun best dan kunnen ze nog vaker even lekker naar buiten.

 

Het is genieten met deze prachtige pups! Er zijn trouwens nog pups op zoek naar heeeeele lieve baasjes, vraag maar snel naar meer info!

Update 25 januari 2017

Jaaaa! Afgelopen zondag 22 januari is Aika bevallen van een heus elftal! Aika heeft het supergoed gedaan en 11 gezonde pups op de wereld gezet. Wat zijn we trots op haar! De pups groeien allen goed. De verdeling is ook erg mooi:

 

3 rode teefjes

2 rode reuen

3 black and tan teefjes

2 black and tan reuen

 

We zullen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. Met name met mooie foto's natuurlijk. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op! Hieronder volgen vast de eerste foto's van het mooie spul, tot snel!

Update 14 januari 2017

Wat zijn we blij om te mogen vertellen dat Aika hopelijk weer mooie nieuwe Tibetaantjes op de wereld gaat zetten!

 

Eind november hebben Aika  en Romy  een mooie trip gemaakt met hun baasjes naar Polen. Daar scheen namelijk een heeeele mooie Tibetanenreu te wonen, en daar was Aika het volledig mee eens! Na een paar mooie, gezellige en productieve dagen met erg gastvrije baasjes was het eind vorig jaar erg spannend...

 

De dierenarts heeft bij Aika in de buik gekeken eind december en kon het verlossende nieuws brengen: Aika is zwanger! Er zijn al veel pups gespot, dus dat wordt spannend, maar uiteraard ook heel mooi! Kijk maar verder op deze pagina voor meer info en foto's. Hier zullen ook de updates volgen van de bevalling en de vervolgweken. Houdt deze pagina dus in de gaten!

 

Neem gerust contact met ons op voor meer info!

Info reu Hektor

Int. Ch. J. Champion Hector Gold Senge

Heupen HD.A

Ogen schildklier Oké

DNA profiel aanwezig


Foto's bezoek Polen

AIKA ZWANGER!